Proiectare bancuri de lucru

Descopera gama de produse Opus Line formata din bancuri de lucru profesionale de diferite modele, caracteristici si dimensiuni.

Brandul Opus Line se remarca prin bancuri de lucru de inalta calitate, robustete, versatilitate, stabilitate si usurinta in asamblare/ dezasamblare. Concepem, proiectam, executam si montam bancuri de lucru de peste 30 de ani pentru profesionistii din diferite sectoare precum mecanici, instalatori, electricieni, mesteri, montatori, tehnicieni, sudori, tamplari si pentru orice persoana care isi doreste un spatiu adecvat pentru a indeplini diverse activitati specifice sau de finete in atelier.

Caracteristici bancuri de lucru

Cele mai profesionale si apreciate bancuri de lucru se remarca prin urmatoarele caracteristici: sunt practice si durabile, implinesc nevoile tale specifice de lucru, sunt solide si rezistente, pot sustine o greutate mare, sunt stabile, disponibile in diferite dimensiuni si configuratii. Bancurile noastre metalice sunt acoperite cu vopsea ecologica anticoroziva, evitand astfel formarea ruginii care poate cauza probleme.

Bancurile noastre de lucru sunt potrivite pentru orice tip de activitate tehnica, pentru lucru manual de precizie sau pentru diferite activitati de munca sau hobby. Avem o gama variata iar inaltimea bancurilor poate varia in functie de blatul ales.

Bancul este construit din metal si otel la baza si tabla zincata 25/10 vopsite cu pulbere epoxidica pentru picioare iar blatul este din lemn sau fier si panoul pentru agatare scule de lucru este metalic.

Progettazione banchi da lavoro

Bancuri de lucru atelier

proiectare banc de lucru 2000

Bancurile de lucru Opus Line sunt disponibile in 3 variante: Werkmeister 1000, Werkmeister 1500 si Werkmeister 2000. Fiecare gama are bancuri de dimensiuni specifice si anume 1 m, 1,5 m si 2 m si pot sustine o greutate de 950 kg, 1000 kg si respectiv 1200 kg.

Bancurile noastre sunt configurate in mod diferit si pot contine: rafturi simple deschide sau inchise, sertare mici culisante securizate la cheie perfecte pentru depozitare acte sau mici ustensile valoroase, casetiere inchise cu usa rabatabila sau cu rulou, bineinteles si acestea cu sistem de inchidere centralizat.

Mai apoi avem 2 variante de blaturi de lucru: unul este din lemn stratificat de fag acoperit cu un lac transparent iar celalalt din fier zincat extrem de rezistent.

Panoul organizator de scule este pe pozitie orizontala, are orifici pentru agatare carlige si diferite scule. Panoul nostru perforat este de culoare albastra si se poate atasa bancului in partea din spate la nivelul blatului cu ajutorul kit-ului cu bare. Panoul poate fi deschis sau inchis in dulap pratico cu rulou pentru securizare la cheie.

Cine a cumparat bancurile noastre de lucru

Dorian

O firma cu ridicat nivel de empatizare pentru cerintele/nevoile clientului, flexibila, excelenta comunicare. Produse de calitate superioara, raportul calitate-pret conduce spre totala satisfactie. O colaborare placuta si eficienta, imi caut motive sa o continui.

Teodor

Mare competenta si profesionalism. Produse de inalta calitate. Te poti baza pe produse

Oprea

Colaborare excelentă

CERE OFERTA GRATUITA

Nume

Logo Opus LineOPUS-LINE
SOCIAL MEDIA

© Copyright 2022 - TECNOLAM RO SRL - RO19229006
Ajutor
Compania

Tecnolam RO SRL

Blog