detaliu banc de lucru opus line culoare albastra cu suport panou scule

Cum alegi bancul de lucru potrivit pentru atelier?

Daca te intrebi cum sa alegi bancul de lucru potrivit pentru atelier, esti intr-adevar in locul potrivit. Suntem aici pentru a te ajuta sa intelegi care sunt cerintele tale si ce poti obtine echipand atelierul tau in cel mai bun mod posibil cu un banc foarte practic.

Noi cei de la Opus-line fabricam bancuri de lucru de peste 35 de ani si o facem cu mare pasiune si profesionalism, folosind doar materiale Made in Italy care garanteaza calitate inalta si durabilitate. Masa de lucru este o piesa indispensabila atat pentru un dulgher priceput, cat si pentru un electrician, instalator si lista continua sau pentru oricine are un hobby care se desfasoara in garaj. Bancurile noastre sunt potrivite si pentru cei din domeniul bricolaj, despre care stim ca este unul dintre cele mai apreciate subiecte de catre cititorii Opus-line si, prin urmare, de blogul nostru.

Bancurile noastre de lucru sunt fabricate modulare pentru a avea diferite posibilitati de utilizare: cu sertare, rafturi si casetiere avand compartimente fantastice. De asemenea, este posibil sa alegi la nevoie, un panou de scule care, datorita trusei de carlige, iti va permite sa pastrezii toate uneltele ordonate, la vedere si la indemana pentru a le accesa usor si rapid in timpul activitatii tale (afla mai multe despre cum sa organizezi un banc de lucru).

Cum sa alegi un banc de lucru pentru atelierul tau in functie de nevoi

Atunci cand alegi un banc de lucru trebuie sa ai in vedere care sunt nevoile tale reale. Prin urmare, iti recomandam intotdeauna sa faci o lista cu motivele pentru care trebuie sa ai o masa de lucru si care sunt particularitatile pe care ar trebui sa le aibe un banc de lucru.

Iata, pas dupa pas! Pentru inceput trebuie sa ai in vedere dimensiunea bancului, ale noastre sunt adaptabile la orice atelier sau garaj. De fapt, avem atat bancuri mici, cat si mai mari care au functionalitati diferite, aspect diferit si suporta o sarcina de incarcare mare care nu este de subevaluat.

De exemplu: daca vei folosi bancul de lucru pentru bricolaj si va trebui sa lucrezi cu piese mici, atunci bancul de lucru nu va trebui sa suporte sarcini mari. Daca, pe de alta parte, esti mecanic sau tamplar, trebuie sa ai un banc suficient de puternic pentru a rezista la sarcini grele.

In plus, trebuie sa ai in vedere si eventualele compartimente si rafturi pentru depozitare si de ce nu, chiar si un panou organizator scule care sa fie atasat in spatele bancului in partea superioara.

Mesele noastre de lucru sunt potrivite pentru orice tip de profesie mai ales pentru lumea mecanicilor. Bancurile de lucru „mecanice” au o capacitate mare de incarcare.

Bancul de lucru comun pe care l-ai putea comanda de la Opus-line este solid datorita picioarelor intarite cu o serie de traverse din tabla zincata 25/10 vopsita cu pulbere epoxidice si amplasate in fata si in spatele bancului de lucru. Blatul poate fi din lemn de fag sau din fier zincat, il va face atat de solid incat poate lucra la orice proiect.

Asistenta si siguranta

Bancurile noastre Opus-line ale liniei Werkmeister sunt sigure si mai presus de toate acopera toate necesitatile pentru a face din munca ta o experienta placuta. De asemenea, poti contacta asistenta noastra pentru a afla mai multe prin simpla completare a formularului de mai jos. Iti reamintim ca poti cumpara bancurile noastre de lucru online cu un clic si le poti primi in scurt timp in atelierul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cine a cumparat bancurile noastre de lucru

Dorian

O firma cu ridicat nivel de empatizare pentru cerintele/nevoile clientului, flexibila, excelenta comunicare. Produse de calitate superioara, raportul calitate-pret conduce spre totala satisfactie. O colaborare placuta si eficienta, imi caut motive sa o continui.

Teodor

Mare competenta si profesionalism. Produse de inalta calitate. Te poti baza pe produse

Oprea

Colaborare excelentă

CERE OFERTA GRATUITA

Nume

Logo Opus LineOPUS-LINE
SOCIAL MEDIA

© Copyright 2022 - TECNOLAM RO SRL - RO19229006
Ajutor
Compania

Tecnolam RO SRL

Blog