Conditii de vanzare

Aceste conditii generale au ca obiect achizitionarea de produse realizata de la distanta prin intermediul internetului de pe site-ul www.opus-line.ro

Urmatoarele conditii de vanzare sunt parte integranta a tuturor contractelor noastre de furnizare de articole, chiar si atunci cand comenzile sunt preluate prin telefon, verbal, prin fax, e-mail sau prin internet.
TECNOLAM RO S.R.L.
Oras Otopeni, Strada 23 August, Nr.244-2, Lotul 4 Camera Nr.1, Parter, Judet Ilfov

Disponibilitate produse

Produsele prezentate pe site sunt toate gata de livrare. Cu toate acestea, Clientul recunoaste posibilitatea de la distanta ca in momentul trimiterii comenzii, acestea sa nu mai fie disponibile sau la vanzare. In acest caz, dupa trimiterea confirmarii comenzii prin e-mail, Tecnolam va anunta clientul printr-un nou e-mail si comanda va fi considerata suspendata. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca orice oferte referitoare la produsele de pe Site sunt considerate valabile exclusiv pentru achizitiile efectuate online.

Termeni de plata

Plata produselor comandate si a eventualelor costuri de transport se poate face in urmatoarele modalitati:
1. Reincarcare Postepay: plata prin reincarcare postepay preplatita, ale carei date vor fi eliberate dupa plasarea unei comenzi cu aceasta metoda de plata.
2. Transfer bancar: plata prin transfer bancar in avans ale carui coordonate vor fi transmise dupa plasarea unei comenzi cu aceasta metoda de plata.
3. Card de credit: plata cu cardul de credit direct dupa plasarea unei comenzi cu aceasta metoda de plata.
4. Paypal: plata prin circuitul Paypal direct dupa plasarea unei comenzi cu aceasta metoda de plata.
5. Ordin Postal Obisnuit / Online: plata prin mandat ordinar sau online in avans, ale carui detalii vor fi transmise dupa plasarea unei comenzi cu aceasta modalitate de plata.

Facturare

Marfurile calatoresc cu o chitanta regulata. Oricine doreste o factura comerciala de vanzare trebuie sa o solicite in prealabil si aceasta va fi emisa (in format hartie si introdusa in pachetul ce contine produsele comandate) de catre Tecnolam Ro s.r.l .. Toate produsele sunt supuse TVA-ului in vigoare.

Garantii produse

Toate produsele, daca sunt achizitionate de utilizatori privati, au o garantie de 2 ani impotriva defectelor de fabricatie conform legii. Pentru clientii profesionisti 1 an, daca nu se indica altfel.
Garantia acopera doar defectele de fabricatie si neconformitatea produsului. Cu exceptia inlocuirii produselor defecte si neconforme, compania furnizoare nu isi asuma nicio responsabilitate pentru daune directe si indirecte care pot decurge chiar si din utilizarea necorespunzatoare a produsului de catre destinatar. Tecnolam Ro S.R.L. garanteaza integritatea si valabilitatea produselor oferite in catalog pe baza controalelor de calitate efectuate. In cazul in care bunurile sunt constatate ca fiind defecte sau neconforme, cumparatorul trebuie sa trimita o comunicare prin scrisoare recomandata cu primire de retur catre Tecnolam RO SRL in termen de 14 zile lucratoare de la primirea marfii. Aceasta comunicare poate fi transmisa in prealabil si prin fax, atata timp cat este confirmata prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire in termen de 48 de ore. A.T.I. S.R.L. garanteaza ca au fost facute fotografii ale produselor care vor fi expediate in cazul vanzarii, prin urmare, produsele livrate sunt aceleasi cu cele de pe site.

Garantii: expedieri si retururi

In cazul in care produsul este defect sau neconform in perioada de garantie indicata pe specificatiile fiecarui articol in parte, clientul este obligat sa expedieze transportul material platit catre Tecnolam RO SRL care il va repara si il va trimite inapoi clientului cu transport platit.

La primirea marfii este obligatoriu sa se verifice numarul de pachete si ca ambalajul este perfect intact, adica sa nu prezinte zgarieturi, rupturi, ca banda aplicata este exclusiv cea a firmei noastre segrificata cu siglele firmei noastre. In cazul in care se constata astfel de anomalii, REZERVA cu anomaliile constatate trebuie aplicata pe bonul de hartie al curierului, care este intotdeauna disponibil pentru descarcare la cerere, si trebuie contrasemnat de curier pastrand o copie. Aceasta impreuna cu o dovada fotografica a coletului trebuie trimisa la opusline.ro@gmail.com a daunei constatate.
Aceasta procedura este esentiala pentru a utiliza inlocuirea produsului deteriorat in timpul transportului. Daca aceasta procedura nu este respecta, va fi imposibil sa primiti inlocuirea sau repunerea in functiune a produselor achizitionate.

Originalitatea si autenticitatea produselor

TECNOLAM RO SRL garanteaza originalitatea tuturor articolelor de pe site.

Dreptul de retragere

In caz de reevaluare, clientul isi poate exercita dreptul de retragere (in conformitate cu Decretul Legislativ nr.206 din 2005) prin returnarea produsului achizitionat si solicitarea inlocuirii sau rambursarii acestuia. Dreptul de retragere se aplica numai persoanelor fizice care actioneaza in scopuri care nu sunt legate de activitatea lor profesionala. Prin urmare, achizitiile efectuate in scopuri legate de munca proprie de catre revanzatori si companii sunt excluse de la dreptul de retragere. Costurile de transport sunt suportate integral de client.

Cum sa va exercitati dreptul de retragere

Dreptul de retragere se exercita prin transmiterea, in termen de 14 (paisprezece) zile lucratoare de la primirea marfii, a unei comunicari scrise prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, adresata Tecnolam RO SRL Oras Otopeni, Strada 23 August, Nr.244-2, Lotul 4 Camera Nr.1, Parter, Judet Ilfov. Comunicarea poate fi transmisa, in acelasi termen, si prin serviciul nostru de e-mail opusline.ro@gmail.com, cu conditia sa fie confirmata prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire in urmatoarele 48 de ore. Aceasta comunicare trebuie sa contina codurile produselor pe care intentionati sa le returnati precum si indicatii ale detaliilor bancare referitoare la contul dumneavoastra curent pentru a ne permite orice credit prin transfer bancar. In termen de 14 (paisprezece) zile lucratoare de la exercitarea dreptului de retragere, Clientul este obligat sa expedieze produsele returnate, in ambalajul lor original, la urmatoarea adresa: Tecnolam RO SRL Oras Otopeni, Strada 23 August, Nr.244-2, Lotul 4 Camera Nr.1, Parter, Judet Ilfov. Produsele returnate trebuie sa nu fi fost folosite si trebuie sa fie absolut in aceeasi stare in care se aflau la momentul livrarii. De asemenea, se precizeaza ca in niciun caz coletele nu vor fi retrase ramburs la livrare sau la transport.
Singurele cheltuieli de plata de catre cumparator pentru exercitarea dreptului de retragere sunt cele directe pentru returnarea marfii si pentru prima expediere marfii.
Dreptul de retragere este reglementat de Decretul Legislativ 206/2005

Modalitatea de rambursare a contraprestatiei

Comerciantul online este obligat sa ramburseze sumele de bani in termen de 14 (paisprezece) zile lucratoare din ziua in care a primit notificarea de la client cu privire la returnarea marfii chiar daca produsele returnate nu au fost inca livrate. Suma care va fi creditata se refera exclusiv la pretul platit net de costurile de transport suportate de Client pentru returnarea produselor catre Tecnolam RO S.R.L. In cazul in care suma datorata este platita prin PayPal sau transfer bancar, se vor percepe si costurile de tranzactie de 1,50 EUR.

Reclamatii

Pentru orice precizare sau orice reclamatie A.T.I. S.R.L. ea poate fi contactata in orice moment prin e-mail la opusline.ro@gmail.com

Cine a cumparat bancurile noastre de lucru

Dorian

O firma cu ridicat nivel de empatizare pentru cerintele/nevoile clientului, flexibila, excelenta comunicare. Produse de calitate superioara, raportul calitate-pret conduce spre totala satisfactie. O colaborare placuta si eficienta, imi caut motive sa o continui.

Teodor

Mare competenta si profesionalism. Produse de inalta calitate. Te poti baza pe produse

Oprea

Colaborare excelentă

CERE OFERTA GRATUITA

Nume

Logo Opus LineOPUS-LINE
SOCIAL MEDIA

© Copyright 2022 - TECNOLAM RO SRL - RO19229006
Ajutor
Compania

Tecnolam RO SRL

Blog