banc de lucru simplu dar solid de culoare albastra cu raft depozitare si blat din fier zincat

Cat de inalt trebuie sa fie un banc de lucru?

Daca te intrebi care sunt masurile pe care ar trebui sa le aiba blatul tau de lucru si cat de inalt ar trebui sa fie un banc de lucru, esti in locul potrivit.

Dezvaluim imediat un mit: nu exista un acel perfect pentru toata lumea. Desigur, exista blatul perfect pentru tine, in functie de nevoile tale!

Ce trebuie facut pentru a intelege care este dimensiunea si inaltimea potrivite pentru bancul tau?

Pentru a intelege care banc este perfect pentru tine, trebuie sa respecti cateva puncte fundamentale:

  • Cum vrei sa arate si unde vrei sa-l pozitionezi
  • Il vei face singur sau il vei cumpara de la o firma specializata ca a noastra
  • Este important sa intelegi bine masurile necesare precum: lungimea, adancimea, inaltimea si spatiul de „manevrare”.

Sa analizam punct cu punct acest mic ghid pentru a afla care este inaltimea perfecta pentru bancul tau de lucru.

Cum vrei sa arate si unde vrei sa-l pozitionezi

Cum vrei sa se realizeze visul de a avea un atelier perfect si potrivit pentru tine, fie ca alegi sa il construiesti tu sau alegi sa contactezi o companie specializata ca noi.

In afara de inaltime, va trebui sa ai in vedere toate masurile si de asemenea accesoriile precum: casetiera, panou, sertare si rafturi.

In acest caz este important si unde vei pozitiona masa de lucru in atelier pentru ca daca, de exemplu, ai un garaj, poate vei alege un perete mai departe de usa garajului sau daca ai un service poate ai mai mult spatiu, cum ar fi un colt linistit si izolat in care sa plasezi masa de lucru ca sa nu impiedice miscarea prin atelier.

Daca decizi sa cumperi unul dintre bancurile de lucru Opus-line direct cu un clic si cu caracteristicile pe care le poti vedea in produsele noastre, vei avea 3 marimi pe care sa te bazezi si sa alegi.

Bancurile noastre au inaltimea de 1 metru si au 3 dimensiuni diferite pe care le poti gasi in sectiunea Shop: 1000, 1500, 2000.

Vei realiza bancul de lucru de unul singur sau il vei cumpara de la o firma specializata

Acesta este un punct foarte important care, evident, include dimensiunile si toate caracteristicile bancului. De ce? Pentru ca evident in cazul in care il vei face in regim autonom, va trebui sa calculezi toate masurile. Pe de alta parte, daca vrei sa-l cumperi, evident ca va trebui sa adaptezi masurile deja prefabricate de companie.

De asemenea, un lucru care nu trebuie subestimat este bugetul. Deci, daca, de exemplu, doresti sa adaugi accesorii, vei avea o cheltuiala mai mare, la fel pentru o dimensiune mai mare a mesei de lucru sau adaugarea unui panou.

Intelege masurile necesare precum: lungimea, adancimea, inaltimea si spatiul de „manevrare”

Este necesar sa intelegi bine masurile pentru constructia bancului sau pentru achizitia lui. Acest lucru se datoreaza faptului ca pe baza masuratorilor de care ai nevoie, va trebui sa intelegi chiar si cu bricolaj-ul cat material si ce unelte sa cumperi.

Daca ar fi sa-l cumperi de la o firma specializata, va trebui sa ceri informatii, in timp ce la Opus-line, il poti comanda cu un singur clic.

Care este inaltimea perfecta pentru un banc de lucru?

Nu exista o inaltime perfecta, insa un banc de lucru nu ar trebui sa fie prea inalt pentru a functiona bine ci ar trebui sa fie la un nivel mediu pentru ati permite sa lucrezi extrem de bine.

Pentru aceasta ne-am gandit la solutii diferite si fiecare dintre ele are caracteristici diferite.

Pentru mai multe informatii despre bancurile noastre, iti recomandam sa citesti articolele noastre si sa intri in magazinul nostru, cu siguranta vei gasi ceea ce cauti. Daca, in schimb, nu gasesti un produs care sa se potriveasca nevoilor tale, contacteaza-ne pentru mai multe informatii, vom fi bucurosi sa te ajutam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cine a cumparat bancurile noastre de lucru

Dorian

O firma cu ridicat nivel de empatizare pentru cerintele/nevoile clientului, flexibila, excelenta comunicare. Produse de calitate superioara, raportul calitate-pret conduce spre totala satisfactie. O colaborare placuta si eficienta, imi caut motive sa o continui.

Teodor

Mare competenta si profesionalism. Produse de inalta calitate. Te poti baza pe produse

Oprea

Colaborare excelentă

CERE OFERTA GRATUITA

Nume

Logo Opus LineOPUS-LINE
SOCIAL MEDIA

© Copyright 2022 - TECNOLAM RO SRL - RO19229006
Ajutor
Compania

Tecnolam RO SRL

Blog