preturi banc de lucru, blat din lemn multistrat tratat

Cat costa un banc de lucru pentru atelier?

Daca te-ai saturat de atelierul obisnuit dezordonat, avem solutia potrivita pentru tine: cumpara un nou banc de lucru!

Firma noastra se ocupa cu realizarea bancilor de lucru de diferite marimi si tipuri, bine echipate, perfecte pentru orice atelier. Daca vrei sa stii cat costa un banc de lucru, continua sa citesti articolul nostru.

Bancul de lucru un colt perfect pentru atelierul tau

Blatul de lucru este o lume aparte, unde poti construi, utiliza si prelucra materialele, unde poti organiza ceea ce ai nevoie pentru a-ti indeplini munca. Masa de lucru pe care lucrezi este locul in care incepe magia productiei. Spatiul in care fiecare dulgher, instalator, electrician isi gaseste concentrarea si unde isi monteaza, regleaza si isi desfasoara munca.

Atunci cand alegi masa pentru atelierul tau, trebuie sa iti punem cateva intrebari precum:

  • Care este incarcatura maxima pe care va trebui sa o suporte?
  • Unde va fi pozitionat? Cat spatiu am la dispozitie?
  • Care sunt nevoile mele si la ce il folosesc?
  • Care sunt dimensiunile?

Nu in ultimul rand – trebuie sa evaluam ceva cu adevarat important, si anume pretul.

Pentru a estima aceasta ultima caracteristica trebuie sa te uiti in portofel, intrebarea in acest caz este: Cat pot cheltui?

Bugetul pentru bancul tau de lucru: cat costa un banc de lucru pentru atelier?

Un banc de lucru poate costa in medie intre 600 si 3000 de euro. Evident – ​​dupa cum am spus – depinde foarte mult de nevoile tale.

De exemplu, bancurile noastre Opus-line rezista pana la o greutate de 1000 kg si sunt realizate cu cele mai bune materiale care sunt rezistente si usoare in acelasi timp, iar pretul poate varia in functie de constructia bancului in sine. Prin constructie ne referim si la dotari precum accesorii suplimentare: de exemplu casetiere, sertare simple, panou, rafturi cu usa.

Deci, pe baza utilizarii pentru bancul de lucru, poti alege ceea ce te reprezinta cel mai mult pe tine si atelierul tau. Blatul pe care il veti gasi la firma noastra va fi atat din fier zincat cat si din lemn, de aceea poti alege in functie de nevoile specifice pe care le ai.

Costa mai mult un banc realizat de tine sau achizitionat de la o firma specializata?

Este o intrebare legitima si suntem de acord cu tine ca daca esti in stare sa faci tu un banc de lucru, vei putea alege materialele, bugetul si bineinteles dimensiunile pe care le doresti.

A face totul de la zero poate avea costuri ceva mai mici, insa lucrul care te costa mai mult este lemnul pe care urmeaza sa il folosesti si bineinteles fierul, otelul, vopsele si alte accesoriile plus un plan cu toate masuratorile, sculele necesare si timpul pretios.

Sfatul nostru este sa contactezi o firma specializata pe acest domeniu pentru a economisi timp pe care il poti folosi pentru activitatea ta si astfel recuperezi orice ban cheltuit pentru masa de lucru.

Daca ai de mobilat un atelier sau un garaj, iti recomandam si un panou perforat organizator bun unde sa iti poti agata sculele. Panoul este ca un perete perfect pentru organizarea instrumentelor de lucru plus trusa de diferite carlige. In cazul Opus-line setul de carlige este inclus daca cumperi un banc de lucru cu panou.

Pentru orice informatie suplimentara iti reamintim ca ne poti contacta si vom fi bucurosi sa iti raspundem la toate intrebarile. Daca ai cereri exceptionale, ne poti contacta pentru a vedea cum le putem realiza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cine a cumparat bancurile noastre de lucru

Dorian

O firma cu ridicat nivel de empatizare pentru cerintele/nevoile clientului, flexibila, excelenta comunicare. Produse de calitate superioara, raportul calitate-pret conduce spre totala satisfactie. O colaborare placuta si eficienta, imi caut motive sa o continui.

Teodor

Mare competenta si profesionalism. Produse de inalta calitate. Te poti baza pe produse

Oprea

Colaborare excelentă

CERE OFERTA GRATUITA

Nume

Logo Opus LineOPUS-LINE
SOCIAL MEDIA

© Copyright 2022 - TECNOLAM RO SRL - RO19229006
Ajutor
Compania

Tecnolam RO SRL

Blog